De kamers van Villa Suisse

De suite en de luxe kamer hebben een eigen entree , airconditioning en zicht op een prachtige groene tuin. De badkamers zijn voorzien van een douche, toilet, wastafel en Rituals producten. De beide kamers zijn voorzien van een bank, een tafel met stoelen, een TV,  radio, ijskast, een Nespresso-koffiezetapparaat, eierkoker, waterkoker en wifi. Koken op de kamer is niet mogelijk. De inrichting is luxueus, warm en modern.

Ontbijt op de kamer

Het  eenvoudige ontbijt  staat klaar op uw kamer en bestaat uit koffie, thee, crackers, jam, pate etc.  de prijs hiervoor bedraagt € 7,50. Mocht u uitgebreid willen ontbijten dan zijn er op loopafstand vele mogelijkheden.

Parkeren
Parkeren op eigen terrein is mogelijk tegen betaling van € 25,00/nacht. Op straat kan in Scheveningen niet langer dan 2 uur worden geparkeerd. Parkeren is alleen mogelijk in parkeergarages.
Op de parkeerplaats van de bed & breakfast is een oplaadpunt voor elektrische auto’s beschikbaar.

Begane grond
Tweepersoons luxe kamer heeft een eigen ingang. Het heeft volledige privacy en is voorzien van airconditioning, een tweepersoons bed, een bankje, eettafel en een badkamer.

Eerste Etage
De suite heeft een eigen ingang. De suite heeft volledige privacy en is voorzien van airconditioning, een slaapkamer, een badkamer, een zithoek en een eethoek. De slaapkamer heeft een tweepersoons bed.