De kamers van Villa Suisse

De suite en de luxe kamer hebben een eigen entree , airconditioning en zicht op een prachtige groene tuin. De badkamers zijn voorzien van een douche, toilet, wastafel en Rituals producten. De beide kamers zijn voorzien van een bank, een tafel met stoelen, een TV,  radio, ijskast, een Nespresso-koffiezetapparaat, eierkoker, waterkoker en wifi. Koken op de kamer is niet mogelijk. De inrichting is luxueus, warm en modern.

Ontbijt op de kamer
Als u ontbijt heeft besteld dan wordt het de avond van tevoren in de ijskast gezet, zodat u kunt ontbijten wanneer u dat wil. Het ontbijt bestaat uit een plateau met vlees, kaas, verschillende soorten jam, honing, hagelslag, fruit, yoghurt, jus d’orange, brood en eieren om zelf te koken. De gasten zijn volledig vrij en hoeven dus geen rekening te houden met de gastheer.

Parkeren
Parkeren op eigen terrein is mogelijk tegen betaling van € 25,00/nacht. Op straat kan in Scheveningen niet langer dan 2 uur worden geparkeerd. Parkeren is alleen mogelijk in parkeergarages.
Op de parkeerplaats van de bed & breakfast is een oplaadpunt voor elektrische auto’s beschikbaar.

Begane grond
Tweepersoons luxe kamer heeft een eigen ingang. Het heeft volledige privacy en is voorzien van airconditioning, een tweepersoons bed, een bankje, eettafel en een badkamer.

Eerste Etage
De suite heeft een eigen ingang. De suite heeft volledige privacy en is voorzien van airconditioning, een slaapkamer, een badkamer, een zithoek (met slaapbank) en een eethoek. De slaapkamer heeft een tweepersoons bed.