De kamers van Villa Suisse

De suite en de DeLuxe kamer hebben beide airconditioning,  een eigen ingang,   en uitzicht op een prachtige groene tuin. De badkamers zijn voorzien van een douche, toilet, wastafel en Rituals producten. De beide appartementen zijn voorzien van een bank, een tafel met stoelen, een TV,  radio, koelkast, een Nespresso-koffiezetapparaat, eierkoker, waterkoker en gratis WIFI. Koken op de kamer is niet mogelijk. De inrichting is luxueus, warm en modern.

Ontbijt op de kamer
Als u ontbijt heeft besteld dan wordt het de avond van tevoren in de koelkast geplaatst, zodat u kunt ontbijten wanneer u dat wil. Het ontbijt bestaat uit een plateau met vlees, kaas, verschillende soorten jam, honing, hagelslag, fruit, yoghurt, jus d’orange, brood en eieren om zelf te koken. De gasten zijn volledig vrij en hoeven dus geen rekening te houden met de gastheer.

Parkeren
Parkeren op eigen terrein is mogelijk tegen betaling van € 22,50/nacht. Op straat kan in Scheveningen niet langer dan 2 uur worden geparkeerd. Parkeren in de parkeergarages kost ten minste € 20/dag.
Op de parkeerplaats van de bed & breakfast is een oplaadpunt voor elektrische auto’s beschikbaar.

Fles Champagne
Proost op mooie momenten en nieuwe herinneringen met een fles  Pommery Brut Royal Champagne (37,5 cl) op de dag van aankomst € 30,=

Begane grond
Tweepersoons DeLuxe kamer heeft een eigen ingang. Het heeft volledige privacy en is voorzien van airconditiooning, een tweepersoons bed, een bankje, eettafel en een badkamer.

Eerste Etage
De suite heeft een eigen ingang. Het heeft volledige privacy en is voorzien van airconditioning, een slaapkamer, een badkamer, een zithoek en een eethoek. De slaapkamer heeft twee eenpersoons bedden die worden opgemaakt als een tweepersoons bed.